Snapchat’in 9.15.0.0 güncellemesi ile Snapchat Lenses özelliği geldi. Snapchat Lenses özelliği ile artık arkadaşlarınıza gönderdiğiniz fotoğraf ve videolara animasyonlar ve efektler ekleyebiliyorsunuz.
Snapchat lenses özelliği ios’da iPhone 5 ve sonraki modellerde kullanılabiliyor. Maalesef iPhone 4s ve altı modeller şuan için Snapchat Lenses özelliğini desteklemiyor. Ancak gelecek yeni güncellemeler ile bu sorunun kalkacağını umuyoruz.
Android telefonlarda Snapchat Lenses özelliği kullanılabiliyor. Ancak yine birçok android telefonda snapchat lenses sorunu yaşanabiliyor.
Snapchat Lenses Kullanımı
- Snapchat Lenses özelliği için BURADAN Snapchat’in son sürümünü indirin.
- Snapchat Lenses özelliği sadece ön kamerada kullanılabiliyor. Öncelikli olarak ekranın sağ üst tarafındaki sekmeyi kullanarak ön kameranıza geçiş yapın.
- Snapchat Lenses özelliğinin aktif olabilmesi için kamerada yüzünüzün tamamen gözükmesi gerekmektedir. Yüzünüz kamerada gözükünce biraz bekleyin.
- Snapchat Lenses ile animasyon eklemek için direk fotoğraf veya video butonuna tıklamayın. Ekranın ortasına parmağınızla dokunun ve biraz bekleyin. Snapchat yüzünüzü algılayıp tanımlayacaktır.
- Yüzünüz Snapchat tarafından algılandıktan sonra fotoğraf/video butonun yanına animasyon butonları eklenecektir. Bunlardan istediğinizi seçip Snapchat Lenses özelliği ile animasyonlu fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz.
Snapchat Lenses ile gözünüzde kalpler çıkan, ağzınızdan gökkuşağı akan vb. animasyonlar gönderebilirsiniz. Yeni güncellemeler ile Snapchat’e yeni Lensesler eklenecektir.
Eğer android ve ios cihazınızda Snapcah Lenses sorunu yaşıyorsanız telefon modelinizi yorum kısmından belirtiniz elimizden geldiğince çözüm üretmeye çalışacağız.




122 yorum
telefonum Galaxy S3 sürümü 4.1.2 Jelly Bean ve lenses özelliği kullanılmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz inşallah yeni güncelleme ile özelliği kullanmayı temenni ediyoruz
pirahna zen çalışmıyor
Piranha Zen Android 4.2.1 çalışmıyor
Tab 4 tablete indirdim olmuyo nedense basıyorum ama algılanmio nedense cevabı bilen yazsin
Telefon değil. Ondan,mi
Lenses özelliği için telefonun ön kamerasına geçin. Ekranda sadece yüzünüz gözüksün ve yüzünüzün ortasına dokunun ve birkaç saniye bekleyin Lenses özelliği açılacaktır.
S3 mini olmuyor neden
iphone 4s maske olmuyor
iPhone 4s e olmuyor neden İOS 9.3 güncel bu konu Hakkı’nda bilginiz var mı
Normal şartlarda iPhone 4s ve 4 snapchat lenses özelliğini desteklemiyor ancak Snapchat özelliğini kullanmak için cihazınızın jailbreak yapmanız gerekmektedir. Daha sonra Cydia programı üzerinden Flex 2 programını indirmeniz gerekiyor. Daha sonra Flex 2 üzerinden Snapchat Lenses Patch indirip aktif hale getirin. Artık iPhone 4s ve iPhone 4’de lensesi kullanabilirsiniz. Örnek video :
https://youtu.be/jd_SIprwf60
Nasıl yapılıyor bu dediğiniz videodan hiçbir şey anlamadım, daha sade ve açıklayıcı anlatabilir misiniz?
ipad de neden çalışmıyor
Merhaba lg g3 e gelmedi mi snapchat lens yoksa bana mı gelmedi?