Ana sayfa Nasıl Yapılır Hesabı Silme Clubhouse Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Clubhouse Hesap Silme Nasıl Yapılır?

0

Son dönemlerin popüler sesli sohbet uygulaması Clubhouse, gün geçtikçe kan kaybetmeye devam ediyor. Eğer siz de uygulamadan sıkıldıysanız Clubhouse hesabını silerek uygulamaya veda edebilirsiniz. Bu yazımızda clubhouse hesap silme ve clubhouse hesap dondurma işlemini anlatacağız.

Facebook, Twitter, Instagram gibi uygulamalarda hem hesap silme hem de hesap dondurma seçenekleri bulunmaktadır. Ancak Clubhouse uygulamasında sadece hesap dondurma seçeneği vardır. Hesabınızı dondurduğunuz zaman, profiliniz gizlenir ve kimseye gösterilmez. Clubhouse uygulamasına 30 gün boyunca giriş yapmadığınız taktirde hesabınız kalıcı olarak silinir. Hesabınızı dondurduktan sonra 30 gün içinde hesabınıza giriş yaptığınızda ise hesabınız tekrar aktif hale gelir. Gelin şimdi clubhouse hesap silme işlemini adım adım resimli olarak anlatalım.

Clubhouse Hesap Silme

  • Clubhouse uygulamasını açın ve sağ üst köşede yer alan Profil simgesine dokunun.
  • Ekranın sağ üst köşesinde yer alan dişli çark simgesine dokunun.
  • En üstte yer alan adınıza dokunun.

clubhouse hesap silme 1

  • Açılan ekranda Deactivate Account butonuna dokunun.
  • I understand. Deactive Account butonuna dokunun ve hesap silme işlemini başlatın.

clubhouse hesap silme 2

Yukarıdaki adımları yaptıktan sonra Clubhouse hesabınız deactive (dondurulmuş) olacak ve hesabınız gizlenecektir. Hesabınıza 30 gün boyunca giriş yapmadığınız taktirde hesap bilgileriniz kalıcı olarak silinecek ve clubhouse hesabınız silinecektir.

NOT: 30 günlük süre içerisinde Clubhouse’a giriş yaparsanız ve tekrar hesabınızı kapatmak isterseniz 7 gün beklemeniz gerekmektedir.

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri lisans bölümünden mezun olan yazar, yazılım, teknoloji, mobil cihazlar, sosyal medya, uygulamalar ve oyunları yakından takip ediyor.

BİR CEVAP BIRAK

Lütfen yorum yazın
Lütfen adınızı yazın