Covid-19 pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yıl Google I/O geliştiriciler konferansı etkinliği iptal edilmişti. Google, bu yıl etkinliğin online olarak yapılacağını, ücretsiz ve herkese açık bir şekilde gerçekleştirileceğini duyurdu. Etkinlik 18-20 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Online etkinliğe katılmak isteyenler için kayıt başvurusu açıldı. Makalenin sonunda Google I/O 2021 kayıt bağlantısı yer almaktadır.

Google I/O 2021 geliştiriciler konferansında, “şirket ve ürün haberlerine” odaklanan sanal açılış konuşmaları ve atölyeler düzenleyecek. Eğitmen liderliğindeki Soru-Cevap oturumlarına kaydolmanız gerekecek ve Google ürün uzmanlarıyla AMA (Ask Me Anything “Bana Her Şeyi Sor”) etkinlikleri düzenlenecektir. Ayrıca katılımcıların “kolaylaştırılmış forumlarda” birbirleriyle sohbet edebileceği buluşmalar da olacaktır.

18-20 Mayıs tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek olan Google I/O etkinliğine herkes ücretsiz olarak katılabilecek. Başlangıçta Google, ilgi alanlarınızı sorar ve böylece etkinlik köşeyi döndüğünde size ilgi alanlarınıza göre bildirimler gönderir.

Ayrıca şimdiden Google küçük bir bulmaca oyununu da etkinlik öncesi kullanıcılara açtı. Buradaki bağlantıya tıklayarak Google’ın hazırlamış olduğu bulmaca tarzı oyununda bilginizi ölçebilirsiniz.

Google I/O 2021 etkinlik programının tam içeriği Nisan ayının sonunda yayınlanacak.

Google I/O 2021 geliştiriciler konferansına kayıt olmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Paylaş

Yorumdan çık