Cep telefonları hiç kuşkusuz en önemli aksesuarlardan biri. Bir erkeğin günümüzde saatle birlikte en önemli aksesuarı olan cep telefonları aynı zamanda bir zenginlik göstergesi olarak da kullanılıyor. Ultra zenginler için birçok firma pahalı telefonlar üretmekte. Gelir düzeyi arttıkça insanlar farklılıklarını göstermek için kimsede bulunmayan şeylere sahip olmak istiyorlar. Bizde bu yazımızda dünyanın en pahalı ve aynı zamanda en popüler telefonlarını listeledik. Listedeki telefonların fiyatları avrupa satış fiyatlarıdır ve KDV dahil değildir.

10. Gresso Azimuth A1

gresso-azimuth-a1

Listemizde kendine yer bulan en ucuz pahalı telefon Gresso tarafınfan üretilen Gresso Azimuth A1. Gresso Azimuth A1’in en büyük özelliği ilk çift sim kart destekli ultra lüks telefon olması. Telefonun fiyatı 2000$.

9. Samsung W2015 Luxury Flip Smartphone

Samsung-W2015-Luxury-Flip-Smartphone

Samsung W2015 Luxury Flip Smartphone, Samsung’un özel müşterileri için geliştirdiği ultra lüks akıllı telefonu. 187 gram ağırlığında 121.3 x 62.9 x 5.9 mm boyutunda olan telefon Snapdragon 801 chipset, 2.5GHz işlemci, 2 GB Ram, 16 GB dahili depolama, 16 MP arka kamera ve 3.7 MP ön kamera sahip. Samsung W2015 Luxury Flip Smartphone fiyatı : 2450$

8. iPhone 6 by Gresso

iPhone-6-Gresso

Gresso tarafından tasarlanan iPhone 6 by Gresso fiyatı 4000$. 18 ayar altın işlemeli olan telefon iOS8 işletim sistemine sahip.

7. Gresso Regal Titanium

gresso-regal-titanium

Gresso Regal Titanium, Gresso’nun en çok tercih edilen lüks telefonlarından biri. Telefonun fiyatı 5000$.

6. Gresso Regal Black Edition

Gresso-Regal-Black

Gresso’nun siyah sevenler için geliştirdiği Android işletim sistemine sahip lüks akıllı telefonu Gresso Regal Black Edition. Telefonun fiyatı 5000$.

5. Gresso Regal Gold Edition

Gresso-Regal-Gold-Edition

Altın tarih boyunca her zaman zenginlik göstergesi olmuştur. Altın sevenler için altın kaplama olan bu lüks telefon Gresso Regal Gold Edition. Telefonun fiyatı 6000$

4. Tonino Lamborghini 88 Tauri

Tonino-Lamborghini-88-Tauri

Ultra lüks arabalardan tanıdığımız Lamborghini’nin lüks telefonu. Özellikle Lamborghini marka arabası olanların ellerinde de bu telefonu tutmak isteyeceklerini tahmin ediyoruz.  Tonino Lamborghini 88 Tauri fiyatı 6000$.

3. Vertu Aster Stingray Black

Vertu-Aster-Stingray-Black

Ultra lüks telefon denilince akla ilk gelen üretici elbette Vertu. Listemizin 3. sırasında yer bulan Vertu Aster Stingray Black modelinin fiyatı 7700$.

2. Vertu Aster Diamonds Red Alligator

Vertu Aster Diamonds Red Alligator

Vertu Aster Diamonds Red Alligator, adından da anlaşılacağı gibi kırmızı renkte ve pırlanta işlemeli. Telefonun üzerinde 55 adet beyaz 0.15 karat pırlanta bulunuyor. Aynı telefonun Diamonds Black Alligator versiyonu da var. Siyah olan modelde 33 adet siyah ve 22 adet beyaz pırlanta bulunuyor. Vertu Aster Diamonds Red Alligator fiyatı 10550$.

1 . Vertu New Signature Touch

Vertu-New-Signature-Touch

Listemizin en üstünde buram buram kalite kokan ve ben buradayım diyen Vertu New Signature Touch yer alıyor. Vertu New Signature Touch yüksek performans ve farklı tasarım seçeneklerine sahip. Telefonun arka kapağı deriden üretilmiş ve birçok farklı renk ve tasarım modeline sahip. Telefonun belli bir ücreti yok talebinize göre özelleştirilebilen Vertu New Signature Touch’un fiyayı 8500 ile 18000 euro arasında değişiyor.

Paylaş

Yorumdan çık