NFT‘lerin popülaritesi artarken, NFT meraklıları için de birçok uygulama geliştirilmektedir. iOS veya Android cihazınızda NFT oluşturmak, depolamak, keşfetmek ve göstermek için en iyi uygulamaları sizler için araştırdık ve listeledik. Gelin en iyi NFT uygulamalarına birlikte göz atalım.

Kripto paralarla ortaya çıkan NFT’ler sahiplerine benzersiz fotoğraflar sunuyor. NFT’lerin popüler olmasıyla birlikte birçok NFT uygulaması da ortaya çıktı. Ancak maddi olarak değeri olan NFT’ler için güvenlik en önemli konu ve kullandığınız uygulamanın da güvenli olması oldukça önemli. Bir NFT meraklısıysanız veya NFT’lere daha fazla aşina olmak istiyorsanız, iOS ve Android cihazınıza en iyi puan alan NFT uygulamalarından bazılarını indirmeyi düşünebilirsiniz. Sizler için NFT’leri depolamak, keşfetmek, oluşturmak ve göstermek için en iyi NFT uygulamalarını listeledik.

1. Enjin: En İyi NFT Cüzdan Uygulaması

Enjin, NFT’lerle kullanılmak üzere tasarlanmış ilk dijital cüzdanlardan biridir. Trust gibi diğer uygulamalar, popüler hale geldikten sonra NFT’lere destek ekledi, ancak Enjin dijital koleksiyonlar düşünülerek tasarlandı. Enjin ayrıca birden fazla blok zincirini desteklerken, Trust ve diğerleri yalnızca Ethereum veya Cardano’yu destekler. Enjin’in ayrıca kendi Enjin Coin’i ve uygulamada yerleşik bir kripto para birimi takası vardır. Zaten başka bir yerde cüzdanınız varsa, diğer kripto para cüzdanlarını kolayca içe aktarabilirsiniz.

enjin ios

Android için Enjin indir | iOS için Enjin indir

2. OpenSea: Yeni NFT’leri Keşfetmek İçin En İyi Uygulama

OpenSea, dünyanın ilk NFT pazarıdır. Aynı zamanda en büyük NFT pazarıdır, yani en çok NFT’yi burada bulabilirsiniz. İster NFT’lere başlıyor olun, ister deneyimli bir NFT tüccarı olun, OpenSea ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

opensea

OpenSea, kullanıcıların NFT’leri mobil cihazlarda satın almasına izin vermez, ancak bunları daha sonra masaüstünüzden satın alabilirsiniz. OpenSea mobil uygulaması, hareket halindeyken daha önce satın alınan NFT’lere erişmenizi de sağlar.

Android için OpenSea indir | iOS için OpenSea indir

3. 8bit Painter: NFT Oluşturmak için En İyi Uygulama

Telefonunuzda yeni NFT’ler yapmak ve bunları daha sonra pazar yerlerinde satmakla ilgileniyorsanız, 8bit Painter kullanabilirsiniz. 8bit Painter, fotoğrafları NFT tarzı, pikselli sanat eserlerine dönüştürmek için tasarlanmış bir uygulamadır. Uygulama içinde kendi piksel resminizi de oluşturabilirsiniz.

8bit painter

Bir NFT oluşturmak için yeni bir tuval boyutu seçin. Tuval boyutları 16×16 ile 160×160 arasında değişir. Daha küçük boyutlar, kendi piksel resimlerini oluşturanlar için en iyi sonucu verir. Daha büyük boyutlar, resimleri içe aktarmak ve bunları piksel resmine dönüştürmek için harikadır.

Android için 8Bit Painter indir | iOS için 8Bit Painter indir

4. token.art: NFT’leri Görüntülemek için En İyi Uygulama

Satın aldığınız veya oluşturduğunuz NFT’leri görüntülemek için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri token.art’tır. Başlamak için Cardano, Ethereum, Solana veya WAX adresinden bir cüzdan içe aktarın. Ardından NFT’lerinizi kart formatında görüntüleyebilirsiniz. Bunları kaydırabilir ve ilgilenen diğer kişilere kolayca gösterebilirsiniz.

token art

Uygulaya gelecekte Metaverse desteği de eklenecek, bu da NFT’lerinizi orada gösterebileceğiniz anlamına geliyor. Ayrıca NFT’lerinizi özelliklere ve nadirliğe göre de sıralayabilirsiniz.

Android için token.art indir | iOS için token.art indir

NFT’ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin kullandığınız NFT uygulaması hangisi?

Paylaş
Yorum Yap