Son zamanlarda birçok iPhone kullanıcısının karşılaştığı takvim virüsü nasıl silinir resimli olacak anlatacağız. iPhone’da takvim virüsünün oluşmasının sebebi istemsiz olarak, bir hesabın oluşması ve bu hesabın takvime abone olmasıdır. Bundan dolayı telefonun ayarlar kısmında bu hesabı silerek, iPhone takvim virüsü silme işlemini gerçekleştireceğiz.

iPhone kullanıcılarının şikayet ettiği konulardan biri telefonlarına bulaşan takvim virüsüdür. Takvim virüsü, takviminizin belirli günlerine etkinlikler ekler ve size bildirim gönderir. İşin kötü tarafı bu virüs daha büyük virüslere giden yolun başlangıcıdır. Bu yüzden telefonunuzda takvim virüsü varsa sizlere anlatacağımız yöntemle takvim virüsünü kalıcı olarak temizlemeniz gerekmektedir.

iPhone Takvim Virüsü Silme

  • Telefonunuzda Ayarlar uygulamasını açın.
  • iOS 14 ve üstü bir versiyon kullanıyorsanız Takvim seçeneğini, iOS 13, iOS 12, iOS 11 ve daha eski bir versiyon kullanıyorsanız Parolalar ve Hesaplar seçeneğini seçin.
  • Abone Olunan Takvimler seçeneğini seçin.
  • Görüntülenen hesaba (virüse sebep olan) dokunun ve açılan ekranda Hesabı Sil diyerek bu hesabı silin.

iphone takvim virusu temizleme

Yukarıdaki adımları yaptıktan sonra, telefonunuza bulaşan takvim virüsü kalıcı olarak silinecektir. iPhone takvim virüsü temizleme işlemi bu kadar basit arkadaşlar. Sormak istediklerinizi bize yorum kısmından sorabilirsiniz.

Paylaş
Yorum Yap