En iyi gerçek SMS uygulamaları yazımızda sizleri bekliyor. Whatsapp, Messenger, Telegram gibi uygulamalar ücretsiz mesajlaşma için kullanılıyor ancak bu uygulamalar gerçek sms mesajı göndermiyorlar. Bu yazıda gerçek sms gönderebileceğiniz en iyi sms uygulamarını sizler için bir araya getirdik.

SMS (İngilizce Short Message Service; Kısa Mesaj Hizmeti), bir cep telefonunda yazılan mesajın başka bir cep telefonuna gönderilmesini sağlamaktadır. Eski dönemlerde sms gönderme ücretleri oldukça yüksekti. Şuan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi oparatörler tarifelerinde aylık 100 veya 1000 adet ücretsiz sms hakkı vermektedir. Ayrıca günümüzde Whatsapp, Telegram, Messenger gibi uygulamalar ile ücretsiz mesaj gönderilebildiği için sms veya mms gönderme ihtiyacı azalmıştır. Fakat eğer farklı nedenlerden dolayı ücretsiz bir sms uygulaması arıyorsanız, android için en iyi sms uygulamaları yazımızda sizleri bekliyor.

Yazımızdaki bazı ücretsiz sms uygulamaları sadece ABD için sms gönderme özelliği sunmaktadır. Fakat ücretsiz bir VPN uygulaması ile ABD konumundan erişim yaparsanız, uygulamaları kullanabilir ve sms gönderebilirsiniz.

Google Voice

Google Voice, ücretsiz sms mesajı göndermek için en iyi tercihtir. Ancak Google Voice’ın ücretsiz sms özelliği ABD ve Kanada’da çalışmaktadır. Türkiye’de bu desteğe sahip olmasa da yine de listemizde yer verdik. ABD’de yaşayanlar için en iyi sms uygulaması Google Voice’dir. Google Voice’e google hesabınızla bağlandığınız zaman size ücretsiz bir telefon numarası verir ve bu numara üzerinden sms göndermenizi sağlar.

Google Voice

VPN uygulaması kullanarak Google Voice ile sms gönderebilirsiniz.

Google Voice indir

Text Free

Text Free, ücretsiz sms göndermek için kullanılan en popüler uygulamadır. Text Free’nin hem Android hem de iOS uygulaması bulunmaktadır. Text Free uygulamasını indirdiğiniz zaman bir telefon numarası talep edersiniz. Ve bu telefon numarası ile ücretsiz sms gönderebilir ve arama yapabilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz versiyonunda aylık 60 dakikanız olur ve ayrıca reklamlar çıkar. Daha fazla dakika için reklamları izleyebilirsiniz.

Text Free

Reklamları kaldırmak için aylık 2.99$, telefon numaranızı ayırmak için aylık 4.99$ ödemeniz gerekmektedir.

Text Free indir

TextMe UP

TextME UP uygulaması, Text Free ile aynı özellikleri sunmaktadır. TextMe UP uygulaması da size ücretsiz bir telefon numarası verir. Bu telefon numarası ile ücretsiz sms gönderebilir, arama yapabilirsiniz. Bir haftalık tam erişim için 4.99$, aylık tam erişim için 7.99$ ödeme yapmanız gerekmektedir.

TextMe UP indir

TextPlus

Listemizde yer alan bir diğer sms uygulaması TextPlus’dır. Bu uygulamada ücretsiz sms gönderme ve ücretsiz sesli arama yapmanızı sağlıyor. Diğer uygulamaların aksine TextPlus kredi sistemiyle çalışıyor. Reklam izleyerek kredi alabilir ve kredilerinizi sms mesajı veya arama olarak kullanabilirsiniz. Bu uygulama da sms göndermek özelliği sadece ABD ve Kanada için geçerli.
TextPlus indir

TextNOW

TextNOW uygulamasını indirdik ve denedik. Listede yer alan en iyi ücretsiz sms uygulaması olduğunu söyleyebiliriz. Uygulamanın arayüzü oldukça sade ve kullanışlı. Bu uygulama da diğerleri gibi size özel bir telefon numarası tahsis ediyor ve ücretsiz sms ve arama imkanı sağlıyor. Yalnız ücretsiz sms özelliği sadece ABD ve Kanada kullanıcılarına açık.

Bunun için VPN uygulaması ile ABD konumundan internete giriş yaparak uygulamayı kullanabilir ve ücretsiz sms mesajı gönderebilirsiniz.

TextNOW indir

Sizlerde yorum kısmından favori sms uygulamanızı bizlerle paylaşabilir, soru ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Paylaş
Yorum Yap