Anasayfa Hesabı Silme Tinder Hesabı Silme

Tinder Hesabı Silme

0
PAYLAŞ

Tinder, konum tabanlı olarak çalışan ve etrafınızda bu uygulamayı kullanan kişileri size göstererek yeni arkadaşlıklar edinmenizi sağlar. Konum tabanlı arkadaş bulma uygulaması Tinder’dan sıkılanlar ve hesabını silmeye karar verenler için bu yazımızda Tinder hesabı silme işlemini resimli ve ayrıntılı olarak anlattık.

Facebook hesabı ile bağlantı kurularak oluşturulan Tinder hesabıyla yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Ancak belli bir süre sonra uygulamadan farklı sebeplerle sıkılabilir veya arkadaşınızın Tinder hesabınızı görmemesi için hesabınızı silmeye karar verebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere tinder hesabı nasıl silinir detaylı olarak anlatacağız.

Tinder Hesabı Silme

  • Tinder uygulamsını açıp profil sekmesine gelin ve Ayarlar seçeneğini seçin.
  • Ayarlar bölümünü en altında bulunan Hesabı Sil butonuna dokunun.
  • Hesabı Sil butonuna dokunduğunuzda karşınıza bir ekran açılacaktır. Burada Hesabımı Gizle seçeneğini seçerseniz Tinder hesabınızı dondurulacak, başkaları tarafından görünmez kılınacaktır. Ancak biz Tinder hesabını silmek istediğimiz için Hesabımı Sil seçeneğini seçiyoruz.

  • Açılan ekranda Tinder hesabını neden silmek istediğinizi seçmeniz isteniyor. Burada Tinder’dan Hoşlanmadı seçeneğini seçebilirsiniz. Daha sonra geri bildirim için sebepleri belirtip altta yer alan Gönder ve Hesabı Sil butonunu seçin.
  • Son olarak açılan uyarı penceresinde tekrar Hesabımı Sil seçeneği seçerek Tinder hesap silme işlemini tamamlıyoruz.

Tinder hesabınızı sildiğiniz zaman, tinderda bulunan profil, fotoğraf, mesaj ve tüm eşleşlemeler kalıcı olarak silinmektedir. Bu işlemden sonra profiliniz silinmektedir ancak 30 gün içinde tekrar giriş yaparsanız eski profil bilgileriniz karşınıza gelecektir. (Eşleşmeler ve mesajlar silinecektir.) Tüm bilgilerin kalıcı olarak silinmesi için Tinder hesabınızı sildikten sonra 30 gün boyunca uygulamaya tekrar giriş yapmamanız gerekmektedir.

CEVAPLA

Lütfen yorumunuzu giriniz.
Lütfen adınızı giriniz