Anasayfa Hesabı Silme Swarm Hesap Silme 2017

Swarm Hesap Silme 2017

2
PAYLAŞ

Swarm hesap silme nasıl yapılır bu yazımızda sizlere anlatacağız. Dünyanın en popüler yer bildirim (check-in) uygulaması olan Swarm’dan sıkılabilir, gizlilik endişeleri duyabilir veya kız/erkek arkadaşınızla aldığınız bir kararla hesabınızı silmeye karar verebilirsiniz.

Swarm uygulaması Foursquare’nin bir alt uygulaması olarak geliştirilmiştir. Foursquare bir mekan öneri uygulamasıyken Swarm, mekanlarda yer bildirimi yapıp yeni insanlarla tanışmanıza olanak tanımaktadır. Eğer bir gün swarm hesabını silmek isterseniz bunun için Foursquare hesabınızı silmeniz gerekmektedir. Foursquare hesabınızı sildiğiniz zaman otomatik olarak Swarm hesabınız da silinecektir.

Swarm Hesabı Silme

  • Swarm hesabını silmek için aşağıdaki Foursquare hesap silme linkine tıklayın.
  • https://tr.foursquare.com/delete_me
  • Açılan hesap silme sayfasında sizden neden hesabınızı silmek istediğiniz sorulacaktır. Buradan I have a privacy concern (Bir gizlilik endişem var) seçeneğini seçebilirsiniz.
  • Daha sonra sayfanın altında bulunan kırmızı renkli Delete Account (Hesabı Sil) butonuna tıklayın.
  • Uygulama güvenliğiniz için ve başka birinin bilgisayarınıza erişme ihtimaline karşı şifrenizi tekrar girmenizi isteyecektir. Şifrenizi girin ve Confirm (Onayla) butonuna tıklayın.

Bu işlemlerden sonra artık Swarm hesabınız silinecektir. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken şey, hesabınızı silmeniz durumunda tüm verilerin silineceği ve bir daha bu işlemin geri alınamayacağıdır.

NOT: Eğer Swarm hesabını Foursquare’den önce açmışsanız, email adresiniz ve şifreniz yoksa hesap silme sayfasında en altta bir şifre belirleme linki açılacaktır. Yine email adresinizde yoksa email adresi girmeniz sağlanacaktır.

2 YORUMLAR

CEVAPLA

Lütfen yorumunuzu giriniz.
Lütfen adınızı giriniz